22.10.2025 11:27 6
Розкажіть свою історію сталого розвитку бізнесу в умовах війни
Виконавчий комітет Жмеринської міської ради запрошує туристичних операторів і надавачів туристичних послуг розповісти свою історію про роботу та досягнення у сталому туризмі.
Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Зелені робочі місця для відновлення та європейської інтеграції України», якій виконується ВГО "Жива планета" спільно з Програмою ООН з навколишнього середовища, Міжнародної організації праці при підтримки Державного агентства розвитку туризму України та інших національних партнерів.
Зелені робочі місця – це ті, які сприяють переходу до екологічно, економічно і соціально сталих підприємств та економік. Можуть бути створені як у секторі туризму та індустрії гостинності за умов дотримання стандартів сталого туризму, так і у секторах, спрямованих на захист довкілля (відновлювана енергія, лісовідновлення, переробка відходів тощо).
Ініціатива має на меті продемонструвати лідерство у галузі в поєднанні з екологічною відповідальністю та інклюзивною зайнятістю в умовах війни, і сприяти масштабуванню.
Найкращі історії будуть відзначені, а представники організації – запрошені до презентації на підсумковій конференції проєкту за участю донорів у листопаді в м. Києві.
Фінансування проведення конференції та відзначення роботодавців буде забезпечено проєктомі не передбачає внесків від підприємств.
До участі в конференції будуть запрошені народні депутати України, керівники органів державної влади, представники Єврокомісії і міжнародних організацій, громад, бізнес-асоціацій, інститутів громадянського суспільства.
Рекомендований зміст та перелік ключових питань, що допоможуть краще розкрити вашу історію, завантажуйте тут.
До 20 жовтня вашу історію чекають на адресу: info@livingplanet.org.ua
Тема повідомлення: [Назва підприємства] – історія успіху
Поділитись
Дізнайтеся також
10/11/2025
Що таке послуга раннього втручання і чому вона критично важлива для тисяч українських родин?
29/10/2025
До уваги власників трьох і більше корів
29/10/2025
Правила зберігання домашньої консервації
Усі новини