04.09.2025 16:55 3
Запрошуємо молодь на стажування до Жмеринської міської ради!
Хочете дізнатися, як працює місцеве самоврядування зсередини? Мрієте впливати на розвиток своєї громади та здобути практичний досвід?
Тоді ця програма — саме для вас!
Умови участі у програмі стажування:
- бути віком від 18 до 35 років;
- пройти конкурсний відбір (на основі анкети та індивідуальної співбесіди);
- бути готовими присвятити 15 робочих днів по 3-4 години на день.
Що чекає учасників?
- дослідження особливостей, історії та потенціалу громади;
- знайомство з роботою відділів та керівництва ради;
- участь у напрацюванні важливих документів;
- участь у робочих засіданнях та нарадах;
- знайомство з особливостями співпраці ради з міжнародними проєктами;
- допомога в організації публічних заходів;
- менторський супровід від працівників ради.
Як долучитися?
Заповніть анкету за посиланням: https://forms.gle/n1K5Xn7hWLVrjbyo9
Кінцевий термін подачі заявок: 21 вересня 2025 року
Якщо маєте запитання, пишіть на пошту відділу по роботі з персоналом hr@zhmr.gov.ua або телефонуйте за номером 097-789-93-64.
Якщо маєте конкретні питання чи потребуєте додаткових роз’яснень — ви можете обговорити їх безпосередньо у приміщенні Жмеринської міської ради за адресою: м. Жмеринка, вул. Центральна, 4, другий поверх, кабінет №14.
Стажування у Жмеринській міській раді — це цінні можливості для лідерів в громаді, ваш крок до нових знань і навичок та нові знайомства. Заповнюйте анкету зараз і ставайте частиною змін!
Програма стажування молоді в органах місцевого самоврядування впроваджується Національним агентством України з питань державної служби, Міністерством молоді та спорту України, Вищою школою публічного управління у співпраці з ГО «Асоціація громадських радників України» за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Данії.
Поділитись
Дізнайтеся також
10/11/2025
Що таке послуга раннього втручання і чому вона критично важлива для тисяч українських родин?
29/10/2025
До уваги власників трьох і більше корів
29/10/2025
Правила зберігання домашньої консервації
Усі новини